Home Blog Nieuws: DPDD Porsche dag op het circuit van Zandvoort 20 oktober 2017
󰀄
DPDD Porsche dag op het circuit van Zandvoort 20 oktober 2017

Stichting Groot Hart bij de DPDD op het circuit van Zandvoort op 20 oktober 2017. Het was een top dag maar ook wel erg nat…..

Het weer op het circuit was heel onstuimig, het viel met bakken uit de hemel maar dat mocht de pret niet drukken. Naast de regen druppelde de gezinnen ook allemaal binnen..:-). Zo dicht op het circuit kom je bijna nooit, we waren opgesteld in een pitbox. Ontzettend gaaf om het racen van zo dichtbij mee te mogen maken.

Het was zeker spectaculair, want door het natte asfalt hebben we heel wat mooie manoeuvres mogen zien.
Hoewel het circuit volstond met Porsches mochten wij met de prachtige Radical Hart aantreden. Zowel Vincent als Rob waren de coureurs voor deze dag. En dan moet je weten dat de Radical een open auto is. Dat betekende koude en vooral natte voeten voor de mannen. Maar dat maakte de kids niets uit, die stonden te popelen om in de race auto plaats te nemen. En ook deze keer weer een heleboel blije gezichten. Wat zijn ze toch stoer!

Robert Doornbos kwam ook nog even gezellig langs in onze pitbox, gewoon even op de koffie bij Stichting Groot Hart. Hoe leuk!

Kortom, het was nat maar toch een zeer geslaagd evenement.

Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze dag. We hopen dat de weergoden ons volgend jaar beter van dienst zijn.

󰁓