Home Blog Nieuws: Gamma Racings Days 5 & 6 augustus 2017
󰀄
Gamma Racings Days 5 & 6 augustus 2017

Op 5 en 6 augustus was het weer zover, de Gamma Racing Days, en ook Stichting Groot Hart mocht hierbij weer aanwezig zijn.

In alle vroegte werd er op zaterdag 5 augustus verzameld met alle gezinnen en vrijwilligers, klaar voor een geweldig weekend. Waar een enkeling graag op de foto wilde met Rob Kamphues, en een ander gezellig met de vrijwilligers kletste, konden we na het uitreiken van de toegangskaarten met zijn allen richting circuit vertrekken.

Bij aankomst op het circuit verzamelde iedereen zich in de Groot Hart tent, waar de kinderen en ouders uitleg kregen over de dag die ging komen. Racen in een snelle auto, voor iedereen toch wel een spannend moment! Zowel voor de kids als voor de papa’s en mama’s! Iedereen ging super hard over het circuit. Wat een geweldige ervaring en een heleboel, hele blije gezichten.

En wat een hoogtepunten op zo’n dag. Na het zelf racen de spanning voelen van een echte race op het circuit. Op de tribune dus allemaal kijken naar de race, met oprichter van Groot Hart, Rob Kamphues.

Een fantastisch moment van de dag was ook de formule 1 auto van Renault waar onze kinderen zelfs in mochten zitten! Die zie je normaal op televisie maar nu mochten we er dus gewoon in gaan zitten! Hoe te gek en speciaal is dit!

De kids waren niet alleen onder de indruk van de snelheid, het geluid en de auto’s. Ook de meisjes in hun mooie pakken mochten er zijn. Een carrière als grid girl werd door sommige ook wel geambieerd. Ze zijn mooi, lachen lief en komen op tv, dus televisiemeisje worden…….logisch toch?!

Na een mooie dag met veel indrukken werden de race diploma’s uitgedeeld en kon iedereen met een grote glimlach op weg naar huis.

 

Zondag 6 augustus weer zo’n mooie dag voor de boeg!

Ook hier weer veel blije kindergezichten en een gezellige sfeer in de Groot Hart tent.
Deze dag was een bijzondere in meerdere opzichten.
Het racen met de kids liep niet helemaal zoals gepland, we kregen niet de tijd om alle kinderen aan bod te laten komen. Maar gelukkig had de organisatie ook bedacht dat dat toch niet zomaar kon. Dus we mochten zo maar in de safety car voor de wedstrijd uit!
Een volledig nieuwe ervaring om vanaf de grid te mogen starten.

En dan was daar ook nog Robert Doornbos, die ook in de tent handtekeningen uit kwam delen en met iedereen op de foto ging.

Maar dat was nog niet alles. Stichting Happy Smile had ons allemaal uitgenodigd in de vipbox, waar F1 coureur Nico Hülkenberg in eigen persoon handtekeningen kwam uitdelen. Die zie je anders ook alleen maar op TV heel hard voorbij komen scheuren.

Als later op de middag dan ook nog eens de broers Tim en Tom Coronel mooie t-shirts af komen geven voor alle kinderen, kan de dag niet meer stuk.
Wederom een geweldige dag, een dag om niet meer te vergeten.

We kunnen dus weer terug kijken op twee fantastische dagen met veel gezelligheid, lieve mensen en blije kindergezichten.

Een grote dank gaat uit naar alle kids en familie die aanwezig waren. Maar natuurlijk ook aan alle vrijwilligers, sponsors, ambassadeurs en alle anderen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. EEN GROOT, GROOT DANKJEWEL!

 

󰁓