Steun ons

Hoe kan je ons steunen?

Doneren

Met heel veel plezier, geheel belangeloos, vrijwillig en met heel ons hart organiseert het Groot Hart-team elk evenement. Daar hebben we geld voor nodig. Voor het komende seizoen en voor de komende jaren. Alleen dan kunnen wij meer unieke events blijven organiseren voor kinderen voor wie gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Met jouw hulp kunnen we het hart van onze stichting gezond houden. En in de toekomst nog meer kinderharten sneller laten kloppen. Daarom is een financiële bijdrage altijd welkom.

Doneer vandaag nog. Met heel je hart. Je donatie is welkom op bankrekening NL25 ABNA 0602 5062 98 van stichting Groot Hart.

Vrijwilliger worden

Wij worden heel blij van mensen die hun talenten in willen zetten, materiaal beschikbaar willen stellen en|of zelf in actie willen komen voor Groot Hart. Heb je organisatietalent? Ben je goed in social media? Heb je zin om actief te worden als begeleider van een gezin op het circuit? Laat het ons weten en mail naar info@groot-hart.nl. We breiden ons team graag uit met vrijwilligers.

Ondersteunen met middelen

Wil je ons ondersteunen met middelen? In natura sponsoren (catering, vipbox op het circuit, vervoer etc.)? Neem contact met ons op. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Ben je van plan een activiteit of evenement te organiseren waarvan de opbrengst naar Groot Hart gaat? Dan horen we natuurlijk ook graag van je. Misschien kunnen we met je meedenken. Mail naar info@groot-hart.nl.

Onze partners